Reteta zilei: lasagna cu legume

foi de lasagna
1 vanata
200 gr ciuperci
1 dovlecel
200 ml sos de rosii
2 morcovi mari
1 ceapa
2 rosii medii
usturoi
200 gr tofu

Legumele se taie cubulete si se soteaza cu putin unt sau ulei de masline. Se adauga sare, piper si usturoi, dupa gust. Foile de lasagna se fierb al dente cca 5-8 minute dupa care se pun intr-un vas de yena sau lut si se adauga un strat de legume sotate ( un strat de legume, un strat de lasagna ). La final se adauga pe deasupra tofu dat pe razatoare.
Se serveste cu sos de rosii proaspete si patrunjel


PRIMEȘTE VERDELE PE MAIL


Inscrie-te aici daca vrei sa primesti ultimele noutati pe mail.

1 Comment

  • wendy clabaugh
    septembrie 20, 2013 6:25 PM

    do you have this recipe in english?

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.