baked_pears

Reteta zilei: pere coapte cu vin

4 pere coapte
1 cana vin alb fructat
1/4 ceasca de miere
coaja de portocala
foi dafin
scortisoara

Taiati partea de jos a fiecarei pere, astfel incat acestea sa nu cada apoi asezati-le intr-un vas de copt. Amestecati mierea si vinul si turnati peste pere. Asezati scortisoara, foile de dafin si coaja de portocala in jurul perelor.Coaceti perele la temperatura de 200 de grade C si ungeti-le cu cu amestecul de vin si miere la fiecare 15 min, timp de 45-60 min.

Dupa coacere se iau perele si se aseaza intr-un bol iar amestecul de vin si miere se toarna intr-o cratita si se fierbe timp de 5-6 min pana cand amestecul se ingroasa. Turnati amestecul peste pere si garnisiti cu foi de dafin, scortisoara si coaja de portocala.

Se serveste fierbinte sau refrigerat

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

PRIMEȘTE VERDELE PE MAIL


Inscrie-te aici daca vrei sa primesti ultimele noutati pe mail.

Leave a Reply