roasted-butternut-squash-orzo-salad

Reteta zilei: salata de dovleac cu orez

piure dovleac
orez brun
2 linguri otet cidru
1 mar
2 linguri stafide
1 lingura sirop agave
un buchet conopida, tocata
1 lingurita ulei masline
1/2 ceapa
sare si piper, dupa gust
1/4 lingurita scortisoara

Se amesteca conopida tocata cu jumatate lingura ulei de masline si jumatate de ceapa, taiata marunt, se pune pe o foaie de copt si se baga in cuptor pana aceasta devine maronie pe margini. Intre timp punem intr-un bol orezul, dovleacul, siropul de agave, otetul, sare, piper si scortisoara. Apoi se adauga ceapa, conopida, marul( taiat bucati ) si stafidele.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

PRIMEȘTE VERDELE PE MAIL


Inscrie-te aici daca vrei sa primesti ultimele noutati pe mail.

Leave a Reply