65227_181953158595737_312434289_n

Reteta zilei: ananas glazurat

coaja si zeama unei lamai verzi
2 linguri miere
1/2 lingurita scortisoara macinata
1/2 lingurita nucsoara macinata
2 lingurite zahar pudra
200 g branza de vaci
2 linguri unt
1 ananas proaspat, curatat de coaja si taiat pe lungime in 8 felii

Amestecati sucul si jumatate din coaja de lamaie verde cu 1 lingura miere, jumatate din cantitatile de scortisoara si nucsoara. Puneti alaturi. Amestecati zaharul pudra cu restul de scortisoara cu branza de vaci.

Incalziti untul si restul de miere intr-o tigaie antiaderenta, pana cand s-au topit. Adaugati ananasul si gatiti la foc mare timp de 8 minute, amestecand frecvent pana cand s-a caramelizat. Adaugati sosul de lamaie verde si lasati sa fiarba timp de cateva minute, stropind frecent ananasul cu sos.

Serviti imediat, stropit cu restul de coaja de lamaie verde si insotit de un strop de branza cu scortisoara.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

PRIMEȘTE VERDELE PE MAIL


Inscrie-te aici daca vrei sa primesti ultimele noutati pe mail.

Leave a Reply