Au inceput inscrierile pentru expozanti la targul mintilor deschise, V for Verde

Ne pregatim pentru a II-a editie a targului mintilor deschise, V for Verde. 

V for VERDE e targul care te vrea vesel, activ si alert. Ateliere de gatit, retete raw-vegane, degustari si vanzari de bunatati bio, o zona de joaca pentru copii si un concurs de frumusete pentru biciclete.

V for VERDE merge dincolo de notiunile de bio, eco sau reciclare. Este un mod de viata, care nu neaga profesia, socialul, cluburile, escapadele cu prietenii. Vrem doar sa le traim total, constient si verde.

Start la inscrieri

V for Verde se intampla in data de 28 – 29 septembrie 2013, intre orele 11:00 – 20:00,  gazduit de peisajul verde-urban al Bucurestiului. Pasiunea si energia cu care abordam viata au ca spatiu de desfasurare Casa Universitarilor( Strada Dionisie Lupu nr 46).

Cine se poate inscrie ca si expozant?

Toti cei interesati de participare in calitate de expozanti trebuie sa isi exprime dorinta de a participa inscriindu-se la V for VERDE.

Inscrierea este deschisa tuturor celor care detin un brand creativ din urmatoarele domenii: delicatese& bunatati bio, raw & vegan/ cosmetice bio & organic/green chic fashion/ produse eco deco.

Lista este deschisa tuturor brand-urilor care respecta principiile unei vieti sanatoase si naturale.

Care sunt criteriile de selectie?

Inscrierea la targul V for VERDE nu este un concurs de viteza, ci de calitate. Conteaza mult seriozitatea, promptitudinea, implicarea si o atitudine profesionista fata de participarea la targ.

Pentru categoriile de food, treats & cosmetice, este vital ca ingredientele folosite sa fie de cea mai buna calitate, sa fie organice/bio/naturale. Doar produsele autentice, sanatoase si certificate primesc dreptul de a vinde in cadrul targului nostru.

Cum va promovam

Dupa cum unii dintre voi stiu deja de la V for VINTAGE, avem o relatie frumoasa si bogata cu mass-media. V for VERDE are o gama stufoasa si diversa de prieteni media. De la mic la mare, acestia ne sustin cu materiale publicate, machete in print, bannere online, inserturi in newslettere, interviuri si concursuri. In plus, expozantii nostri beneficiaza de promovare indiviuala atat pe pagina www.vforverde.ro cat si pe paginile noastre de Facebook:  www.facebook.com/VforVerde si www.facebook.com/vifor.verde. Fructificam asadar o promovare buna si targetata, demna de un festival sau concert.

 Ultimele detalii

Pentru a te inscrie in calitate de exponzat este necesar sa ne trimiteti incepand cu data de 20 august 2013 un mail la adresa vforverde@gmail.com cu urmatoarele date:

Brand                                                                 
– nume
– identitate: un paragraf scurt prin care sa ne familiarizati cu identitatea produsele voastre
– website/ blog
– Facebook/ Twitter/ alte retele sociale folosite

Produse & Stand
– portofoliu: arhiva de poze cu produsele voastre (atasament sau transfer) sau link direct catre galerie de poze de pe site/ pagina de facebook
– lista preturi pentru produsele inscrise
– plan amenajare stand: culori, materiale, obiecte decor

Contact
– nume, prenume
– telefon mobil
– adresa mail

Inscrierile care contin date incomplete nu sunt considerate finalizate.

Inscrierile inregistrate dupa incheierea perioadei de inscriere nu sunt obligatoriu luate in calcul.

Rezultatele selectiei expozantilor sunt comunicate cel tarziu pana la data de 16 septembrie 2013. Informatiile organizatorice legate de desfasurarea targului (taxa, informatii promovare, necesitati etc.) sunt comunicate expozantilor confirmati dupa finalizarea selectiei.

Va asteptam la targ sa ne cunoastem, iar pana atunci, va dorim toate cele verzi!

 

 


PRIMEȘTE VERDELE PE MAIL


Inscrie-te aici daca vrei sa primesti ultimele noutati pe mail.

2 Comments

 • liviu muntean
  septembrie 6, 2013 5:08 PM

  Am si eu o intrebare…la acest targ organizat de dumneavoastra, pot participa si eu cu exponate pe tema religioasa?, sculpturi in speta.
  multumesc

  • Laura Calin
   septembrie 10, 2013 1:00 PM

   Buna, nu avem o categorie de exponate religioase la targul V for Verde.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.