Poza cover Eco-Rom Ambalaje

Reciclare pentru destresare la V for Verde

E stiintific demonstrat ca te simti mai bine daca dai afara raul din tine, asa ca nu te abtine si varsa-ti nervii pe ambalajele reciclabile!

Te destresezi si totodata faci un bine recicland! Castiga spatiu in gospodarie pentru depozitarea deseurilor de ambalaje! Cum? Foarte simplu! Redu volumul acestora!

  • 4 PET-uri pliate = 1 PET nepliat
  • 10 doze presate = 1 doza nepresata
  • 3-50 cutii de carton pliate = 1 cutie nepliata

1

Turteste, pliaza si ai rezolvat aceasta problema! Doze, pet-uri sau orice alt ambalaj reciclabil, toate ocupa mai putin loc daca le turtesti cu simt de raspundere!

2

Ai grija sa le arunci separat, in containerul colorat dedicat fiecarui tip de ambalaj reciclabil: galben – plastic si metal, verde – sticla, albastru – hartie. Apoi, masinile care vor goli containerele colorate nu vor mai transporta aer, ci mult mai multe deseuri!

3

Anul acesta, in cadrul targului V for Verde, Eco-Rom Ambalaje v-a pregatit numeroase informatii interesante despre cum puteti plia deseurile pentru a castiga spatiu in locuinta si de ce acest demers este atat de important in procesul de separare a deseurilor.

Intra pe site-ul www.ColecteazaSelectiv.ro si fii la curent cu cele mai noi lucruri despre reciclarea deseurilor de ambalaje!

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

PRIMEȘTE VERDELE PE MAIL


Inscrie-te aici daca vrei sa primesti ultimele noutati pe mail.

Leave a Reply