sports bottle

Nikken, produsele japoneze care iti imbunatatesc calitatea vietii la targul V for Verde

Atunci cand vine vorba de stres, majoritatea oamenilor se gandesc la cel emotional, legat de job, familie sau finante.Dar, experimentam, de asemenea, o acumulare de stres fizic: alimentatie nepotrivita, somnul neadecvat sau prea multe nopti tarzii, hidratare necorespunzatoare a organismului, exercitiu fizic insuficient, lumina artificiala si poluarea chimica din aer sau apa.

Organismul nostru este rezistent, dar mai devreme sau mai tarziu, acumularea in ansamblu poate avea un impact negativ asupra sanatatii si vitalitatii noastre.

Casa ar trebui sa reprezinte cel mai sanatos, fericit si sigur mediu de trai, atat pentru tine, cat si pentru familia ta iar Wellness Home reuseste sa faca asta cu ajutorul produselor de origine japoneza Nikken.

La V for Verde veti face cunostinta cu apa Pi de la Nikken, obtinuta prin filtrare gravitationala in PiMag Waterfall, sticla sport si cu singurul cap de dus care filtreaza apa cu care ne spalam! Acestea sunt doar cateva dintre produsele cu care Wellness Home te asteapta pe 11 si 12 octombrie la targ.

Mai multe informatii despre produsele Nikken gasesti aici.

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

PRIMEȘTE VERDELE PE MAIL


Inscrie-te aici daca vrei sa primesti ultimele noutati pe mail.

Leave a Reply