3 lucruri pe care trebuie sa le faci in fiecare dimineata pentru ca ziua ta sa fie una productiva

Cu totii ne dorim sa avem parte doar de zile frumoase, productive, in urma carora sa ne simtim impliniti. Stim ca multi dintre voi s-au intrebat care este cheia unei astfel de zile, iar dupa o cercetare mai profunda a subiectului, am gasit si un raspuns.
Un factor important este modul in care incepem ziua. Daca aceasta incepe intr-un mod placut, exista mai multe sanse ca psihicul tau sa ramana pe aceeasi linie. Pentru ca ziua sa inceapa intr-un mod placut, ai in vedere urmatoarele 3 elemente.

1. Claritate
Rutina zilnica a diminetii trebuie sa te ajute sa castigi claritate. Trebuie sa te faca sa iti dai seama incotro te indrepti si de ce. De asemenea, ar trebui sa te ajute sa te reconectezi cu valorile tale. Cu ajutorul claritatii, decizile vin mult mai simplu de-a lungul zilei. De ce? Deoarece poti vedea cu usurinta daca acel ceva iti completeaza imaginea sau nu. Acestea fiind spuse, adauga o activitate in rutina diminetii care sa te ajute sa castigi claritate.
2. Energie
Un lucru fara de care ziua ta ar fi gri, ai simti lipsa productivitatii si nu ai putea sa-ti pastrezi entuziasmul este energia. Cel mai bun lucru pe care il poti face pentru a o castiga sunt exercitiile fizice. Adaugand 15 minute de efort fizic in rutina diminetii, vei putea observa ce forma diferita poate lua ziua ta.
3. Control
Cel de-al 3-lea element care completeaza o zi buna este controlul. Este necesar sa stii cu ce urmeaza sa te infrunti pentru a te putea pregati. Pentru asta, organizeaza-ti agenda zilnica. Totodata, obisnuieste-te sa gasesti 2-3 variante de rezolvare a sarcinilor pe care le ai de indeplinit in urmatoarea zi pentru un plus de control.

Cu aceste 3 elemente vei reusi sa iti asiguri un inceput de zi perfect. Vei sti incotro te indrepti (claritate), ce sa faci( control), si cat de implicat trebuie sa fi pentru a reusi( energie).


PRIMEȘTE VERDELE PE MAIL


Inscrie-te aici daca vrei sa primesti ultimele noutati pe mail.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.