shutterstock_75811891

3 motive pentru care ar trebui sa mergi mai des pe bicicleta

Bucurestiul devine usor dar sigur o capitala verde, iar oamenii isi aduc din ce in ce mai mult contributia in acest sens. Dar mersul pe bicicleta nu te ajuta doar la economisirea unor bani. Este si unul dintre cele mai eficiente exercitii pe care le poti face pentru a-ti mentine silueta si contribuie la salvarea planetei.

Mai jos, impreuna cu prietenii nostri de la Biciclop, ti-am pregatit o lista cu cele mai importante motive pentru care ar trebui sa mergi mai des cu bicicleta

1. Buna pentru organism
– rezistenta sporita
– echilibru crescut si flexibilitate
– cresterea rezistentei la efort fizic
– cresterea numarului de calorii arse
– imbunatateste sistemul cardiovascular

Mersul pe bicicleta poate fi practicat indiferent de varsta, din copilarie la varsta adultului, care nu are timp pentru alergat, spre exemplu.

2)Buna pentru minte
Mersul pe bicicleta te scapa de stres. Indiferent de motivul pentru care mergi pe bicicleta, cand vei ajunge la destinatie, te vei simti mult mai relaxat, energizat si fericit.

3) Buna pentru comunitate
Mersul pe bicicleta este bun si pentru cei din jurul tau. Poti merge in locurile dorite, fara a aduce cu tine si zgomotul produs de masina, lasand in urma ta doar un loc de parcare in plus.

Totodata, nu trebuie uitat faptul ca bicicleta nu polueaza mediul inconjurator, iar materialele din care este produsa o masina ar putea fi folosite in componenta a sute de biciclete.Biciclete la V for Verde (6)

Mai mult, vei descoperi ca traficul nu incurca o bicicleta, iar locurile de parcare din fata sunt garantate biciclistilor.

Cand mergi pe bicicleta, faci o gramada de lucruri bune, multe dintre acestea fiind si in beneficiul celorlalti. Dar, cel care are cel mai mult de castigat din acest lucru esti tu, care vei deveni mai sanatos si mai increzator.

Vino la V for Verde si vezi ce oferte ti-au pregatit prietenii de la Biciclop.

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

PRIMEȘTE VERDELE PE MAIL


Inscrie-te aici daca vrei sa primesti ultimele noutati pe mail.

Leave a Reply