coronite de toamna 1

Atelier Creative Arts la targul V for Verde. Intampina toamna intr-un mod creativ

Creative arts este un centru de dezvoltare a creativitatii, creat in scopul descoperirii si dezvoltarii potentialului creativ ce se afla in fiecare dintre noi, fie ca suntem copii sau adulti.

CREATIVE ARTS realizeaza o gama larga de ateliere intensive pentru toate varstele, folosind tehnici mixte pentru promovarea artei sub toate formele ei.

Astfel, pasionatii de arte frumoase vor putea studia sub coordonarea specialistilor notiuni teoretice si practice de: pictură si mozaic, desen manga, design textil,design vestimentar, artă foto și retouching fotografie de modă si beauty, ceramica si modelaj, reciclare creativa, creatie de bijuterii si alte accesorii, muzica, actorie,joke writing, etc.

Conceptul atelierelor este strict legat de creativitate, de educatia creativa: arta si creativitatea sunt interdependente- nu poti fi artist daca nu esti creativ, iar a fi creativ inseamna a fi un pic artist.

Atelierele se bazeaza pe ideea ca toti oamenii au o doza de creativitate inascuta. Aceasta, educata cum trebuie poate da nastere unui talent.

Pentru copii, cursurile de arta creativa dezvolta personalitatea acestora, imaginatia, ajuta la o mai buna socializare si dezvoltare personala a celor mici.

In cadrul targului V for Verde, Creative Arts ii invata pe cei cu varste mai mari de 5 ani cum sa-si dezvolte creativitatea cu un atelier de coronite de toamna. Te asteptam la atelier!

Pentru mai multe detalii despre atelier, intra pe pagina de Facebook a evenimentului.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

PRIMEȘTE VERDELE PE MAIL


Inscrie-te aici daca vrei sa primesti ultimele noutati pe mail.

Leave a Reply