O zona special amenajata pentru copii cu jocuri oferite de Creative Board Gaming

Elefanteii care adera la un stil de viata VERDE se pot juca intr-o zona special amenajata, cu o multime de jocuri pentru stimularea imaginatiei oferite de Creative Board Gaming. 

Pentru ca stim ca stimularea creativitatii incepe de la varste fragede, impreuna cu prietenii de la Creative Board Gaming am pregatit o zona dedicata copiiilor, unde acestia vor fi asistati intr-o serie de activitati interactive.

Va invitam sa descoperiti si sa acceptati provocarea jocurilor de societate moderne, denumite generic Board Games. Pe langa interactiunea si distractia garantata, jocurile au scopul de dezvoltare a aptitudinilor intr-un mod creativ si original.

Jocurile de societate, in prezent, sunt jocuri cu tabla, piese, zaruri, carti si pioni si sunt impartite in mai multe categorii: jocuri de familie, jocuri de copii, jocuri de petrecere, jocuri de strategie si jocuri de logica.

La targul V for Verde, Creative Board Gaming vor aduce jocuri deschise si vor fi in permanenta alaturi de jucatori pentru a oferi suport pe tot parcursul activitatilor. Totodata, in zona de joaca veti avea posibilitatea de a achizitiona jocuri pentru acasa.


PRIMEȘTE VERDELE PE MAIL


Inscrie-te aici daca vrei sa primesti ultimele noutati pe mail.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.