pict3745

Prepara deserturi raw-vegan alaturi de Ostraw Vegan la targul V for Verde

Ostraw Vegan a acceptat invitatia echipei verde de a sustine un atelier raw-vegan duminica aceasta in cadrul targului V for Verde.

Povestea Ostraw Vegan incepe in urma cu cativa ani cand Narcisa si Teo au descoperit beneficiile deliciilor preparate fara foc si au hotarat sa isi orienteze copiii catre un stil de viata mai sanatos.

Cei doi au inceput sa isi aprovizioneze bucataria cu fel de fel de fructe, legume si seminte, incercand diferite retete, care mai de care mai inedite. Copiii au fost cei care le-au dat note, i-au felicitat pentru delicioasele deserturi sau i-au criticat cand acestea nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor lor, lucru care a contribuit la cresterea viitoarei afaceri de familie.

Ulterior, prietenii familiei si-au adus si ei contributia, gustand diferitele torturi, bomboane sau inghetata pe care Narcisa si Teo le preparau cu drag in bucataria apartamentului lor. Au mai scos din ingrediente, au aflat povestea lor si au vorbit cu specialisti in nutritie pentru ca  prajiturile lor sa nu fie doar delicioase, si bune pentru organism.

Cu Ostraw Vegan te intalnesti duminica la cea de-a 3-a editie a targului V for Verde.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

PRIMEȘTE VERDELE PE MAIL


Inscrie-te aici daca vrei sa primesti ultimele noutati pe mail.

Leave a Reply