summer well

Remesh, brandul de reciclare creativa vine la V for Verde cu un atelier initiat de Ateliere fara Frontiere

Remesh este brandul nascut din initiativa Ateliere Fara Frontiere de a crea noi oportunitati de angajare pentru persoanele aflate in dificultate prin reciclarea bannerelor publicitare. 

Produsele remesh spun povestea unor oameni care, intr-un atelier de insertie socio-profesionala, reusesc sa recicleze tone de materiale publicitare si sa le transforme intr-o gama de genti si accesorii unice de moda etica. Puteti ‘rasfoi’ catalogul online aici:http://issuu.com/remesh.socialware/docs/catalog_remesh.

Remesh este un proiect integrat de dezvoltare durabila, cu 3 zone de impact: social, economic si de mediu.

In Romania nu exista solutii de reciclare a deseurilor publicitare dupa terminarea campaniilor publicitare: cantitati uriase de mesh-uri si bannere greu degradabile sunt ingropate sau depozitate la gropile de gunoi municipale, poluand solul, apele si amenintand biodiversitatea. Prin remesh.socialware cream locuri de munca pentru formarea si insertia persoanelor dezavantajate, reducem deseurile si poluarea si confectionam obiecte si accesorii utile, responsabile si in trend.

georgeta

La targul V for Verde veti avea sansa sa admirati si sa cumparati un astfel de obiect si totodata sa participati la un workshop de reciclare: vom confectiona brelocuri si magneti din componente IT ce nu mai pot fi utilizate si vom crea bijuterii “eco” (cercei, lanturi cu pandantiv, brose) din mesh-uri publicitare reciclate. Va asteptam cu drag!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

PRIMEȘTE VERDELE PE MAIL


Inscrie-te aici daca vrei sa primesti ultimele noutati pe mail.

Leave a Reply