winner-loser

Secretul care imparte lumea in castigatori si pierzatori

Una dintre cele mai mari minciuni ale societatii este „castigatorii nu renunta niciodata”. Gresit! Castigatorii stiu sa renunte la lucrurile care nu le sunt de folos.

Daca joci la loto in fiecare saptamana, perseverenta nu te va ajuta. Gandurile pozitive nu vor adauga succes actiunii tale. Singurul secret pentru a castiga la loterie ramane sa nu joci.
Gandirea noastra se bazeaza cu totul pe dorinta. Ne concentram intreaga atentie asupra unui lucru si avem certitudinea ca il vom obtine.

Dar puterea vointei nu poate rescrie legile universului. Cum au reusit toti acei oameni pe care ii admiram azi si de a caror persuasiune ne minunam? Cu siguranta, unul dintre cele mai importante lucruri pe care acestia le-au facut a fost de a avea puterea de a alege si de a renunta la tot ce nu este benefic.

Sa spunem ca esti un anteprenor. In ziua de astazi, toata lumea isi doreste sau incearca sa devina unul. Acest lucru nu ar trebui sa te faca sa renunti. Dar daca nu indeplinesti standardele impunse de abundenta antreprenorilor de piata ar trebui sa incerci altceva.

Daca esti dispus sa cauti, vei gasi alternative cu mult mai bune. Renunta la pierderi si mergi inainte.
Toata lumea stie ca e nevoie de munca multa pentru a deveni o persoana de succes, dar asta este doar partea cunoscuta a povestii. Ai nevoie si de curaj si de o cunoastere in profunzime a propriei persoane pentru a alege ceea ce ti se potriveste.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

PRIMEȘTE VERDELE PE MAIL


Inscrie-te aici daca vrei sa primesti ultimele noutati pe mail.

Leave a Reply