marar

Cat de sanatos este mararul pentru sanatatea ta? Afla care sunt efectele sale asupra organismului

Mararul este unul dintre verziturile care iti imbunatatesc tranzitul digestiv, te scapa de insomnii, problemele menstruale, boli respiratorii sau cancer.Totodata, acesta este bun pentru sanatatea orala, energizeaza sistemul imunitar si iti poate proteja sanatatea oaselor. Este de asemenea o substanta anti-inflamatorie, ceea ce inseamna ca te poate feri de artrita.

Beneficiile oferite de marar provin din compusii organici continuti, precum vitaminele si mineralele. Acesta contine o cantitate impresionanta de vitamina A si C, dar si fier sau mangan.
Mararul este o verdeata cultivata in intreaga lume. Aceasta planta este folosita in toata lumea, fiind folosita cu precadere in preparatele europene si sud-americane.

Uleiurile esentiale din marar, flavinoizi si vitamina B, ajuta la secretia anumitor enzime si hormoni care au efect hipnotic si de calmare. Acest lucru il face un aliment perfect pentru combaterea insomniei.

Calciul continut de catre marar este un element important pentru protejarea oaselor de pierderea mineralelor. Osteoporoza afecteaza milioane de oameni in fiecare an.

Mararul are si efecte terapeutice fiind un excelent tratament de relaxare si revigorare a organismului. Miraculoasa verdeata reuseste sa elimine in scurt timp excesul de sare din organism, apa, si toxinele din corp. De asemenea, elimina excesul de gaze, care la un moment dat pot deveni o problema pentru organe, ducand la crampe in zona stomacala.

Sursă articol: www.organicfacts.com

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

PRIMEȘTE VERDELE PE MAIL


Inscrie-te aici daca vrei sa primesti ultimele noutati pe mail.

Leave a Reply