beezart

Beezart aduce bunatati delicioase la V for Verde

Realizate tocmai din cacao adusa din Peru, bunatatile sanatoase ale celor de la Beezart sunt pregatite sa fie degustate de intreaga comunitate V for Verde. Ciocolata raw cu miere, lavanda, portocale si alte mirodenii, asezonata cu o multime de surprize, entuziasm si pasiune, transforma targul V for Verde in cel mai dulce  raw loc.

 Cei de la Beezart ne invata cum sa traim in fiecare clipa prin pasiune si ne indeamna sa ne urmam pasiunile care ne fac sa vibram. Totul pentru ca scopul lor este de a ne impartasi din lumea si pasiunea lor. Produsul finit este o oglinda a energiei pozitive pe care o impartasesc pentru a va acorda sansa de a vedea noi perspective din lumea posibilitatilor pozitive.

Nu sunt simple produse, ci pura ARTA: de la cresterea plantelor la selectionarea atenta a mediului, calitatilor, pasiunii depuse in decursul procesului, gandurilor pozitive la intentiile de fericire si iubire pentru toti cei care intra in contact cu ei si cu ceea ce au creat. Este o usa catre o noua viziune, o lume unde traim din pasiune.

Motto-ul Beezart „Follow your passion” ne inspira si ne creioneaza directia catre visurile dorite!

Va invitam sa-i cunoasteti pe cei de la Beezart si sa ne bucuram impreuna de dulciurile sanatoase pregatite cu maiestrie si entuziasm. :)

Mai multe detalii despre acesti creatori de bunatati delicioase gasiti aici.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

PRIMEȘTE VERDELE PE MAIL


Inscrie-te aici daca vrei sa primesti ultimele noutati pe mail.

Leave a Reply