F for Fericire la V for Verde

Pentru ca fericirea are multe componente printre care si conectarea cu oamenii care ne inconjoara, Institutul pentru Fericire a pregatit o multime de activitati dedicate comunitatii oamenilor care stiu sa se bucure de viata, adica noua, tuturor.

Institutul pentru Fericire este cunoscut pentru crearea si facilitarea de programe educationale bazate pe intelegerea de sine, cultivarea compasiunii, flexibilizarea mentalitatii si cresterea stimei de sine, pentru a ajuta umanitatea sa se dezvolte intr-o directie de egalitate si iubire fata de toti membri ei.

La V for Verde, te asteapta o multime de activitati in zona de dezvoltare personala desfasurate de Institutul pentru Fericire, printre care se regasesc „Siragul Fericirii” si „Mandala Comunitatii”.

Siragul Fericirii va fi creat de intreaga comunitate V for Verde din fotografii cu mesaje pozitive, inspirate de motivele de fericire si recunostinta din fiecare zi. De asemenea, poti sa transmiti un mesaj pozitiv cuiva drag tie pentru ca fericirea e molipsitoare.

In ceea ce priveste activitatea „Mandala Comunitatii”, aceasta consta in pictarea celei mai mari mandale, privita ca o metafora a comunitatii pe care o formam cu totii. Intreaga mandala este indemnul de a privi atat indivizii, cat si totalitatea lor, de a contribui la dezvoltarea noastra ca persoane si a comunitatii in ansamblu.

Te asteptam cu limonada si cu Briosele Recunostintei la V for Verde sa ne petrecem impreuna un weekend plin de fericire!

Mai multe despre Institutul pentru Fericire aici.


PRIMEȘTE VERDELE PE MAIL


Inscrie-te aici daca vrei sa primesti ultimele noutati pe mail.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.