image001

Yoga City la V for Verde

Pentru ca un stil de viata sanatos se mentine prin miscare, la V for Verde te asteapta Yoga City, prima platforma din Romania dedicata in intregime practicii Yoga.

Cu ajutorul instructorilor, profesorilor, mentorilor, specialistilor si prietenilor, Yoga City isi propune sa iti ofere tie, om interesat de un stil de viata sanatos, toate informatiile de care ai nevoie: cum, unde si de ce sa practici yoga.

Yoga City – si in oras alergand catre urmatoarea sedinta si la birou super zen. Asa esti tu, mereu flexibil, esti happy citizen.

Yoga City este locul in care inveti sa iti gestionezi timpul eficient, sa te conectezi la tine si sa inveti totul despre Yoga: sfaturi, obiceiuri, review-uri, interviuri, povesti de viata, alimentatie, nutritie. Toate cu un strop de lifestyle.

Avem acces la cele mai importante resurse de learning si inspiratie: cum și de ce practicăm Yoga, cum putem deveni happy citizens și acasă și la birou, articole și interviuri cu happy citizens din toată lumea.

Te asteptam cu drag in comunitatea celor care fac un pas in fata: un pas in fata pentru sanatate si stil de viata echilibrat.

Despre Yoga City gasesti mai multe aici.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

PRIMEȘTE VERDELE PE MAIL


Inscrie-te aici daca vrei sa primesti ultimele noutati pe mail.

Leave a Reply