Office Yoga: modul de practică în pauza de masă

Problema: dureri lombare, gât înțepenit, dureri de cap, stări de oboseală. Acestea sunt efectele unei stil de viață sedentar, acestea sunt problemele de zi cu zi ale omului modern. Astăzi, laptopul este cel mai bun prieten al nostru și uităm să avem grijă de noi. Mușchii spatelui nu sunt pregătiți să susțină greutatea corpului și astfel apar tensiunile musculare.

Tensiunile musculare se transformă în senzații de stres, agitație și anxietate. Simți că nu poți să stai locului și că mai ai atâtea și atâtea lucruri de făcut: ședința de la ora 12.00, raportul anual, excelul cu bugete, cumpărături, curățenia de primăvară. Scaunul nu te ajută și nici poziția corpului pentru că adevărul este că majoritatea companiilor nu investesc în birouri funcționale, așa că ești obligat să îți petreci tot timpul pe care îl ai într-un scaun rigid într-o postură greșită. Știai că 3 din 4 români manifestă dureri de spate, la un moment dat, pe parcursul vieții lor?

Soluția: Office Yoga. Carmen, instructor Ashtanga Yoga, a dat startul unui nou modul de practică pe care poți să îl practici în pauza de masă de la birou, adică la prânz. Ia-ți ghiozdanul, un smoothie și un sendviș și fugi la cursurile de yoga care te vor ajuta să îți îmbunătățești condiția fizică.

Office Yoga este un modul dedicat persoanelor care își doresc să practice yoga, însă nu își găsesc suficient timp, de aceea Carmen a conceput o rutină mai intensă însă mult mai scurtă pe care o poți practica de două ori pe săptămână.

Unde: Attitude Ballet Studio, adică în zona Piața Romană – Dacia – Dorobanți

Stilul: Ashtanga Yoga

Durată: 30-40 minute

Modul: 2 ședințe / săptămână

Program: luni și miercuri, 13.00

Preț: 160 RON – acces 1 lună, 2 ședințe pe săptămână


 

Office Yoga este un modul organizat și susținut de Carmen Iordache, găsiți mai multe informații despre acest modul aici.

Pe Carmen o urmărim pe blog aici, dar și pe pagina de Facebook aici.

Sursa: yogacity.ro


PRIMEȘTE VERDELE PE MAIL


Inscrie-te aici daca vrei sa primesti ultimele noutati pe mail.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.