Recomandare de weekend: Skirt Bike

 

Sambata și duminica aceasta are loc o nouă ediție de Skirt Bike, evenimentul dedicat comunității de bicicliste din București. Organizatorii au pregătit o serie de activități dedicate femeii pe bicicletă.

Festivalul Biciclistelor va avea loc în Parcul Lumea Copiilor. Festivalul se deschide pe 14 mai, unde doamnele și domnișoarele sunt invitate la picnic.

Duminică, 15 mai, cei prezenți vor avea parte de Bike&Fashion bazaar, Women Bike Expo, ateliere de reparații biciclete și lecții de mecanică pentru femei, oferite de Bița Color, Portret de Biciclistă, Food Corner, Cycle Chic Fashion show, organizat în parteneriat cu Sylish Mom by Rovena Andrei și multe alte activități si surprize.

Parada SkirtBike va închide seria de activități.  Plecarea se va face la ora 17, de la Palatul Copiilor, pe următorul traseu: Bd. Tineretului – Bd. Dimitrie Cantemir – Piața Unirii-Piața Universității – Piața Rosetti – bd. Pache Protopopescu – Iancului – Muncii – Dristor – Palatul Copiilor. Cea mai așteptată defilare a anului se încheie pe ritmuri de dans cu Rigadonne și muzică, alături de trupele Otherside și We Singing Colors.

Detalii despre eveniment aici.

skirt bike


PRIMEȘTE VERDELE PE MAIL


Inscrie-te aici daca vrei sa primesti ultimele noutati pe mail.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.