Tiny Smiles_vforverde (1)

Tiny Smiles, proiectul care surprinde copilăria în decoruri de poveste

Intensitatea emoțiilor pe care le transmite o fotografie depinde invariabil de ochiul privitorului. Căutând intensitate și emoție în fotografie i-am cunoscut pe Tiny Smiles Photography, un studio foto destinat bebelușilor, copiilor și familiei.

Dar, de fapt, Tiny Smiles Photography este mai mult de atât. Este un proiect despre iubire necondiționată, despre tandrețe, despre magie și minuni. Fotografiile sunt vii și nemuritoare.

Tiny Smiles_vforverde (8)

În spatele proiectului sunt doi oameni minunați, Daniel și Diana, soț și soție, părinți, îndrăgostiți unul de celalalt, de fetița lor și de fotografierea copilăriei. Și sunt responsabili de emoția pe care acestea o transmit mai departe.

Proiectul Tiny Smiles Photography a început într-un moment de impas. Au vrut să schimbe ceva în haosul în care se aflau, cu un copil mic și doua joburi în publicitate care le ocupau mult timp.

Daniel face fotografie de 12 ani. Înainte de Tiny Smiles a fost versatil, a experimentat multe stiluri și abordări. Însă după ce a devenit tata a simțit imediat ce trebuie să faca. Copilăria este scurtă. Prea scurtă pentru cate minuni se întamplă.

A contat mult si faptul că atunci când noi eram copii, se făceau puține fotografii. Multe familii care vin la noi ne spun același lucru, abia dacă găsesc doua, trei poze alb-negru prin albumele vechi.

Decorurile de poveste sunt cele care îi diferențiază mult de alte studiouri foto.

Lucrăm cu scenografi de film și facem multe teste înainte. Ne imaginăm copiii într-o lume de basm, într-o pădure fermecată sau pe un tărâm de poveste. Apoi reducem totul la scară mica și căutăm materiale și obiecte moi, plăcute, naturale.

Până acum se mândresc cu faptul că fiecare decor a ieșit așa cum l-au imaginat.

Frumusețea lucrului cu copiii este că același decor, fie el în studio sau în natură, arată diferit de fiecare dată. Copiii au darul acesta, de a lumina locul în care se află.

Tiny Smiles_vforverde (2)

Tiny Smiles_vforverde (5)

Tiny Smiles_vforverde (4)

Tiny Smiles_vforverde (3)

Tiny Smiles_vforverde (6)

Tiny Smiles_vforverde (7)

Tiny Smiles_vforverde (9)

Tiny Smiles_vforverde (10)

 

RelatedPost

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

PRIMEȘTE VERDELE PE MAIL


Inscrie-te aici daca vrei sa primesti ultimele noutati pe mail.

Leave a Reply