vipera-grup

BioBunatati la V for Verde

Au fost o data ca niciodata doua fete care visau la o viata sanatoasa: Irina si Olivia. Asa ca acum 8 ani si-au creat-o singure si asa au aparut BioProducts.ro, un magazin online de produse naturale de ingrijire personala, a familiei dar si a casei, si BioBunatati.ro, care era cel mai mare supermarket online de produse bio si 100% naturale.

sodasan1

La un moment dat cele 2 povesti s-au alaturat si asa a aparut Vamm Organic. (Vamm este alaturarea initialelor celor 4 copii care traiesc sanatos in povestea aceasta :) ) Anul acesta Vamm a devenit importatorul oficial in Romania al cunoscutilor detergenti bio Sodasan, dar si distribuitorul gamei de detergenti Sonett. Ambele game sunt produse in Germania, sunt prezente pe piata din Romania de peste 15 ani si sunt probabil cele mai populare game de detergenti bio de pe piata romaneasca. Sunt certificate Ecocert, Ecogarantie si Vegan, produse cu uleiuri vegetale certificate, fara conservanti sau parfumuri sintetice, 100% biodegradabili, prietenoase cu pielea si cu mediul, energia folosita in productie fiind din resurse regenerabile, si, mai ales, foarte eficiente. Cele peste 130 de produse acopera toate nevoile unei case si familii, de la detergenti de rufe, vase si produse de curatenie, pana la geluri de dus, sapunuri, dezinfectante si chiar baloane de sapun ecologice.
4016-7735-thickbox

apa
Cele doua game sunt prezente la V For Verde si pot fi gasite si aici.
venin-vipera

sonett-grup

Dintre celelalte mii de produse pe care le au la BioBunatati si BioProducts mai gasi la targ filtrele de apa 3M (filtre cu bloc de carbune activ realizat cu tehnologia celei mai inovative companii din lume), cosmeticele pe baza de venin de vipera Faviammodytes, create si produse in Romania de un medic specializat in recuperare medicala, cu vedeta gamei crema si gelul contra durerilor reumatice, musculare si articulare, dar si alte game de cosmetice bio (Cattier, Jason, uleiurile Bione), dar si superalimente.

superalimente

 

RelatedPost

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

PRIMEȘTE VERDELE PE MAIL


Inscrie-te aici daca vrei sa primesti ultimele noutati pe mail.

Leave a Reply