Cosmeticele Techir se găsesc la târgul V for Verde

Create din ingrediente active unice din inima lacului Techirghiol, produsele cosmetice Techir sunt recunoscute pentru calitățile lor deosebite, benefice pentru sănătatea pielii, cât și pentru diferite afecțiuni precum boli reumatismale, boli ale sistemului nervos central și periferic, boli de piele, cardiovasculare, endocrine, pareze etc., conform studiilor realizate in acest sens.

Totul se datoreaza apei saline si namolului sapropelic din Lacul Techirghiol, folosite in compoziția produselor dermato-cosmetice Techir. Primele atestări scrise despre utilizarea nămolului și a băilor în lacul Techirghiol cu scop vindecător dateaza din anii 1800, iar în 2014 s-au împlinit 115 ani de recunoaștere a lacului Techirghiol în balneologie și a proprietătilor sale terapeutice.

techir

Povestea Techir a luat naștere tocmai din dorința de a valorifica resursele naturale neexploatate oferite de Lacul Techirghiol și a condus la crearea unei palete extinse de produse printre care se regăsesc cremele antireumatice, cremele regeneratoare și hidratante de față și de mâini, uleiurile de masaj nutritive, precum și o varietate de săpunuri hidratante, cu diverse beneficii uimitoare pentru corp.

Dacă vrei și tu să descoperi o oază de sănătate, îți recomandăm să încerci produsele cosmetice Techir. Nu numai că te vei bucura de proprietățile lor semnificative, ci îți vei răsfăța pielea cu ingrediente inspirate de natură. Te așteptăm la V for Verde să le încerci și tu.

Mai multe detalii despre produsele Techir pe care le vei regăsi și la V for Verde, aici.

bunici ingrijirea-parului


PRIMEȘTE VERDELE PE MAIL


Inscrie-te aici daca vrei sa primesti ultimele noutati pe mail.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.