img_9745

Cum a fost la V for Verde ediția a 5-a

Două zile în care cel mai verde aprins loc din București a fost A3.
Două zile de bio, organic și frumos.
Doua zile de conferințe și ateliere care au pus în discuție teme de interes pentru un stil de viață sănătos precum nutriție, wellbeing, parenting sau echilibru hormonal.
Doua zile de Yoga by Yoga City.

v for verde

Entuziasmul târgului te întâmpina încă de la intrare, unde făceai cunoștinșă cu producători de bunătăţi și delicatese bio, gata să îți răsfețe papilele gustative sau cosmetice naturale și organice, cu numeroase beneficii pentru piele, obiecte eco deco, făcute de artizani pricepuți și articole pentru copii în kids corner.

În cadrul conferințelor V for Verde, am făcut cunoștință cu bloggeri culinari, instructori de yoga și fitness, nutriționiști, specialiști în parenting și în cosmetica organică. Toți au fost dornici să ne învețe despre echilibru sau despre cum să fim sănătoși atât fizic, cât și emoțional.

Iar pentru că o viață sănătoasă este o viață activă, în timp ce copiii se jucau în spațiul special amenajat, cei mari s-au putut bucura de sesiunile de yoga, susținuțe de Yoga City (yogacity.ro), prima platformă din Romaânia dedicată în întregime practicii Yoga. V for Verde susține comunitatea yoghinilor români și efectele pozitive pe care yoga le are în plan fizic, mental și emoțional.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

PRIMEȘTE VERDELE PE MAIL


Inscrie-te aici daca vrei sa primesti ultimele noutati pe mail.

Leave a Reply