De vorbă cu Adina Mihalcea de la Totul despre Raw

Adina Mihalcea știe cum să mănânce curat și să trăiască frumos, emană energie bună prin toți porii, iar culoarea ei preferată este…DA! Verdele 😀 Ea va susține atelierul „Gustarea perfectă de purtat în geantă”, pe 24 septembrie, la târgul V for Verde.

Poți consulta programul conferințelor, aici

Cum îți începi dimineața? Morning person sau night owl?

De un an și jumătate m-am transformat dintr-un night owl în morning person. Trebuie să recunosc, în schimb, că îmi place foarte mult să dorm și de câte ori am răgaz în timpul zilei, trag un pui de somn negreșit. 🙂 Mă simt mai fresh dupa ce-mi odihnesc puțin mintea & corpul.

Ce culoare și ce aromă te inspiră?

Categoric, culoarea VERDE! Și de cand am descoperit că functionez bine, am facut și puțin research asupra culorii. Culoarea verde vorbește de la sine, de vreme ce a fost aleasă de Creator să reprezinte culoarea naturii. Simbolizează puterea de creație, speranța, comuniunea cu forța universală și este, prin excelență, culoarea vieții, a regenerării și a vindecării. Poate echilibra trupul, mintea și spiritul, iar o persoana atinge integritatea atunci când între cele trei laturi se stabilește un echilibru.

Cât despre aromă, îmi e tare greu să decid. Îmi plac în egala masură cele florale și cele fructate. Depinde foarte tare de momentul zilei, stare etc. 🙂

De unde îți aduni inspirația și unde îți găsești motivația?

Inspirația mi-o găsesc cel mai des atunci când citesc sau colorez mandale. Însa nu pot contesta puterea pe care o au oamenii din viața mea. Probabil de aceea motivația mi-o găsesc cel mai des tot la ei, căci am în jurul meu numai oameni tare, tare faini, de la care am senzația că nu mi-ar ajunge viața întreagă să absorb tot ceea ce-mi oferă.

Cum ai descrie momentul în care te-ai hotărât să îți dedici energia unei noi provocări profesionale?

Nebunie. Hahaha. De fiecare dată când am făcut o schimbare profesională, am facut-o brusc și asumat. Însă, cel mai probabil, Dumnezeu îmi călăuzea pașii ca de obicei.

Ce te face fericită?

Iubirea. Familia. Prietenii. Natura. Viața in general. 🙂

Sunt tare recunoscatoare pentru fiecare zi și experiență pe care o trăiesc. Cu siguranța sunt o norocoasă și nu cred că am fost vreo clipă nefericita cu adevarat, ci doar n-am știut să mă exprim la acel moment.

Care este ritualul tău de frumusețe zilnic?

Aici m-ati prins, căci nu am unul. 😀

adina mihalcea

Care e cea mai mare tenatație culinară?

Dulciurile și nu are sens să zic mai mult de atât! Oriunde aș merge e primul lucru pe care-l caut „subtil” cu privirea.

Cu toții avem cel puțin un obicei prost de care nu ne putem debarasa. Care este al tău?

Iau decizii când sunt nervoasă, în loc să aștept să se liniștească apele. Chiar este un obicei prost pe care de cele mai multe ori îl regret. Sper să reușesc să ajung să mă controlez de fiecare dată în viitorul apropriat. 🙂

Ce super putere ți-ar plăcea să ai?

Una vindecatoare. Nu știu cum și în ce fel, însă mi-ar plăcea să pot vindeca suflete.

Care este motto-ul tău în viață?

Your mind is a garden. Your thoughts are the seeds. You can grow flowers or you can grow weeds.

Ce fruct ți-ar plăcea să fii și de ce?

Mi-ar placea să fiu o căpșunică. De ce? Hmmm. Pentru că îmi plac la nebunie. Sunt delicioase, cărnoase și pufoase în același timp. Ah, și pentru că, de cele mai multe ori, au forma unei inimioare ❤️

Dacă succesul s-ar materializa, cum l-ai putea descrie în trei cuvinte?

La întrebarea aceasta pot raspunde simplu, într-un cuvant: ABUNDENȚĂ.


PRIMEȘTE VERDELE PE MAIL


Inscrie-te aici daca vrei sa primesti ultimele noutati pe mail.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.