Cursuri despre Sănătatea Feminină în luna octombrie

Toamna se numără cursurile de dezvoltare personală, care ne ajută să înțelegem mai bine cum funcționează corpul și mintea. Prietena noastră de la Târgul V for Verde, Emese Magdás, trainer de gimnastică inimă și terapeut de echilibru hormonal, și Mihaela Brăilescu, bucătar, food coach, artizan de rețete și consilier de nutriție holistică, ne invită la trei cursuri interesante despre sănătatea femininină, ce vor avea loc în București, în luna octombrie.

  1. ECHILIBRU HORMONAL FEMININ (15 octombrie)

Hormonii joacă un rol vital în reglarea organismului. Chiar și cea mai mica perturbare îți poate afecta viața, provocând disfuncții psihologice și fiziologice.

Supervizează silueta, starea ta emoțională, libidoul, vitalitatea, fertilitatea, ciclicitatea, organele tale feminine… Pe de altă parte, orice gând, emoție, efort, substanță… poate modifica echilibrul tău hormonal, și dacă vrei o viață fericită, longevivă și sănătoasă, învață să întreții piloni tăi de susținere!

Cursul Echilibru (Hormonal) Feminin pune în evidență conexiunile între hormoni și starea ta fizică și psihică.

Mai multe detalii despre curs, AICI

sănătatea feminină

2. SĂNĂTATE INTIMĂ – tonul perineal pentru sarcină, naștere, postnatal, viață intimă, menopauză, incontinență (16 octombrie)

Acest workshop te ajută să accesezi puterea ce se ascunde în interiorul (perineului) tău. Este un progam unic, bazat pe practici perineale și informații despre nevoia ta de îngrijire și întreținere intimă.

Te ajuta să trăiești feminitatea cu grație, să împletești feminitatea și sacrul feminin în toate aspectele vieții.

Va fi o zi. Tu cu tine. O călătorie din care nu te vei mai întoarce la fel!

Mai multe detalii despre curs, AICI

SANATATE-INTIMA2.jpg

 

3. ATELIER DE GĂTIT ȘI NUTRIȚIE PENTRU ECHILIBRUL HORMONAL FEMININ (22 octombrie)

În general, alimentația greșita sau incorectă pentru stilul de viață practicat este principala vinovată de multe dintre problemele cu care se confrunta femeile în ziua de azi. Dacă nu consumăm alimente cu nutrienții de care avem nevoie, corpul nostru nu poate produce corect hormoni și menține echilibrul hormonal, deoarece nu are materialele de construcție necesare pentru a face acest lucru. Orice mănânci, fie ajuta producția hormonală, fie provoaăa dezechilibre imprevizibile.

Ce se întâmplă la atelier?

  • în primul rând GĂTIM! Gătim împreună 5 rețete vegane și fără gluten (mic dejun, prânz, cina și gustare). Apoi, fie întindem masă mare și mâncăm împreună, fie iei la pachet pentru familia ta bunătățile gătite împreună
  • vei afla conexiunea dintre stilul tău de viață și aceste probleme
  • vei primi sfaturi și rețete privind alimentația optimă în funcție de afecțiunea ta, sau
  • vei primi chestionare prin care poți descoperi ce tip de dezechilibru ai în functie de simptomele care te supara cel mai des.

Mai multe detalii despre curs, AICI

www.life-balance.ro_-683x1024.png


PRIMEȘTE VERDELE PE MAIL


Inscrie-te aici daca vrei sa primesti ultimele noutati pe mail.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.