V for VERDE merge la Wellness Festival

V for VERDE este o platformă verde sănătoasă, împreună uităm de modelul ”metro, boulot, dodo” și îmbrățișăm sănătatea, în toate formele ei: fizică, spirituală, socială și emoțională.

Toamna asta, în weekendul 28-30 septembrie mergem la Wellness Festival la Hanul Gabroveni (str. Lipscani nr. 84-90). Pregătim împreună cu Mediteranea Gourmet și ZAO un corner verde în cadrul festivalului.

Mediteranea Gourmet își ia inspirația din natura Greciei. Aduce spiritul mediteranean în ritualurile cosmetice ale celor care apreciază naturalețea și produsele cosmetice bio. Găsim în colțul verde de la Wellness Festival creme și măști faciale, loțiuni și serumuri de îngrijire pentru piele:  

Cretan Beauty produse skincare pe bază de ierburi cretane și ulei de măsline. 1edit

Hellenic Aloe – produse skincare pe bază de aloe vera organică.
3edit

Biolyn – produse skincare pe bază de ulei de măsline și aloe vera
2edit

ZAO susține o abordare etică și durabilă a vieții, în armonie cu natura. Cu ZAO avem grijă de frumusețe fără a compromite sănătatea noastră, sănătatea animalelor sau sănătatea planetei. Pentru că pielea absoarbe până la 60% din produsele aplicate, ZAO nu utilizează substanțe chimice în produsele de make-up. Tot ceea ce este necesar să arate frumos este conținut de natură, motiv pentru care ZAO fabrică produse de make-up durabile, care lasă o amprentă de carbon redusă și care nu sunt testate pe animale și contribuie conștient la conservarea faunei și a planetei.  

La standul verde de la Wellness Festival găsim produsele de make-up ZAO care au un ambalaj protector din bambus.

 gamme6

sddffdd

 

Ne vedem în weekendul care vine la Hanul Gabroveni la Wellness Festival.

#VforVERDE


PRIMEȘTE VERDELE PE MAIL


Inscrie-te aici daca vrei sa primesti ultimele noutati pe mail.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.