Întrebări frecvente

13087501_1739685869608016_1135581498933209144_n

Ce este V for VERDE?
V for VERDE este targ de produse bio si viata sanatoasa. Impreuna uitam de modelul “métro, boulot, dodo” si imbratisam sanatatea, in toate formele ei: fizica, spirituala, sociala si emotionala.

Care este istoricul V for VERDE?
Targul V for VERDE ofera motiv de intalnire oamenilor care stiu sa se bucure de viata. Primele 3 editii de targ au adus impreuna:
~ peste 4000 de suflete verzi,
~ peste 10de expozanti atent selectionati,
~ delicatese si bunatati bio, cosmetice organice,
~ ateliere de gatit si workshop-uri,
~ am oferit sfaturi despre dieta pe baza de cruditati si despre un stil de viata sanatos,
~ i-am invatat pe cei mici despre importanta reciclarii,
~ am oferit zeci de premii prin tombola V for VERDE.

Cate editii organizati pe an?
V for VERDE este un targ anual si are loc in fiecare  toamna.

Cate editii au existat pana in prezent?
In prezent, V for VERDE se afla la a 4-a editie.

Care este diferenta dintre V for VERDE si alte targuri de profil?
Experienta primelor 3 editii V for VERDE ne-a asigurat o baza solida in arta crearii unei atmosfere placute atat in zona de targ cat si in cea de relaxare(zona interactiva). Pasiunea si energia cu care abordam viata reprezinta esenta V for VERDE, un targ unde totul, intr-o forma sau alta, are legatura cu bucuriile vietii: dulciuri delicioase, bunatati sanatoase, miscare si joaca. Este un mod de viata, care nu neaga profesia, socialul, cluburile, escapadele cu prietenii. Vrem doar sa le traim total, constient si verde.
Asadar, spre deosebire de alte targuri, V for VERDE este mult mai mult decat un prilej de vanzare: happening pe tema sanatatii si nutritiei cu workshop-uri creative, ateliere culinare, o zona de joaca pentru copii si o zona de lounge, spatiu al ideilor verzi.

Cine se poate inscrie ca si expozant?
Inscrierea este deschisa tuturor celor care detin un brand creativ din urmatoarele domenii: food, bunatati traditionale, produse bio si organice, activitati pentru timp liber, produse eco deco, activitati de relaxare, cosmetice organice, arta, biciclete si activitati conexe biciclitului.

Care sunt datele necesare inscrierii?
Pentru a considera completa inscrierea ta la editia curenta a targului V for VERDE este necesar ca in perioada inscrierilor sa ne trimiti urmatoarele date pe mailul vforverde@gmail.com:

Brand 
– nume
– identitate: un paragraf scurt prin care sa ne familiarizati cu identitatea produsele voastre
– website/ blog
– Facebook/ Twitter/ alte retele sociale folosite

Produse & Stand
– portofoliu de produse (atasament sau transfer) sau link direct catre galerie de poze de pe site/ pagina de Facebook
– lista preturi pentru produsele inscrise
– plan amenajare stand: culori, materiale, obiecte decor

Contact
– nume, prenume
– telefon mobil
– adresa mail

Inscrierile care contin date incomplete nu sunt considerate finalizate.

Inscrierile inregistrate dupa incheierea perioadei de inscriere nu sunt obligatoriu luate in calcul.

Care sunt criteriile de selectie?
Conteaza mult seriozitatea, promptitudinea, implicarea si o atitudine profesionista fata de participarea la targ.

Categoriile targului sunt: delicatese&bunatati bio, food&treats, condimente si mirodenii, cosmetice bio, eco deco, accesorii&obiect. Lista insa e deschisa tuturor produselor care respecta principiile unei vieti sanatoase si naturale.

Pentru categoriile de food, treats & cosmetice, este vital ca ingredientele folosite sa fie de cea mai buna calitate, sa fie organice/bio/naturale. Doar produsele autentice, sanatoase si certificate primesc dreptul de a vinde in cadrul targului nostru.

M-am inscris la V for VERDE, perioada de inscriere s-a incheiat insa nu am primit inca un raspuns. Ce inseamna acest lucru?
Indiferent de numarul de inscrieri primite, ne straduim intotdeauna sa confirmam pe mail inscrierea fiecarui expozant in parte. In cazul in care perioada de inscriere s-a incheiat si nu ai primit inca un mail cu un raspuns legat de participarea ta la targ, acest lucru inseamna ca esti pe lista noastra de asteptare. Aceasta contine expozantii in privinta carora inca nu am ajuns la o decizie finala si care sunt anuntati ceva mai tarziu.

Detin un magazin de importuri pentru un brand international important. Ma pot inscrie la V for VERDE?
Targul V for VERDE isi propune sa sprijine producatorii autohtoni. Este modul nostru de a incuraja un mediu local creativ, sanatos si autentic. Vrem sa va fim alaturi pe masura ce va descoperiti propriul glas artistic si sa sarbatorim impreuna maturizarea pietii bio & organic din Romania.

Unde pot accesa o lista a expozantilor pentru editia curenta?
Expozantii fiecarei editii sunt prezentati pe www.vforverde.ro si pe paginile noastre de facebook www.facebook.com/VforVerde si www.facebook.com/vifor.verde 

Cum ma asigur ca nu ratez perioada inscrierilor?
Exista trei lucruri pe care le poti face pentru a fi la curent cu ultimele noutati V for VERDE, implicit cu perioadele de inscriere la targ:

– urmareste periodic ultimele postari de pe site-ul vforverde.ro
– inscrie-te la newsletterul nostru  www.vforverde.ro
– like www.facebook.com/VforVerde &  add www.facebook.com/vifor.verde