Termeni și condiții

Bine ai venit pe V for Verde SHOP, te rugăm să citesti cu atenţie termenii şi condiţiile înainte de a utiliza sau obţine orice servicii, informaţii sau materiale prin intermediul acestui site.

Accesul și utilizarea acestui site, a informației, serviciilor și produselor sunt reglementate de următoarele condiții și de politicile privind securitatea informațiilor.

Plasarea de comenzi online semnifică acceptul tău în ceea ce privește termenii și condițiile de utilizare a serviciilor și produselor oferite pe shop.vforverde.ro

Termeni si conditii

1. Despre V for Verde
V for Verde (shop.vforverde.ro) este o platforma de promovare si comenzi, care comercializeaza produse bio, organice, food&treats si produse eco deco de la mai multi furnizori.
La V for Verde, testam si recomandam produse pe baza expertizei pe care noi si prietenii nostri specialisti o avem.
Ne intereseaza feedback-ul tau. Te rugam sa ne contactezi prin intermediul platformei shop.vforverde.ro sau pe e-mail la vforverde@gmail.com pentru a ne impartasi experientele tale de achizitie pe platforma V for Verde si pareri despre produse.

2. Înregistrare
Ca să te înregistrezi pe site-ul shop.vforverde.ro este necesar să completezi următoarele informaţii: nume şi prenume / adresă de email / adresa din actul de identitate / adresa de livrare / numărul de telefon la care puteţi fi contactat / data naşterii.
Dacă una sau mai multe informaţii din cele completate de tine se modifică ulterior, te rugăm să le actualizezi folosind optiunea de editare din contul tau sau anunța-ne pe shop@vforverde.ro.

În utilizarea serviciului ești de acord să furnizezi informaţii adevărate, corecte, actuale şi complete despre tine, aşa cum sunt acestea specificate. În situaţia în care considerăm că această obligaţie nu este respectată, ne rezervăm dreptul să iți blocăm accesul la utilizarea serviciului, pe perioadă determinată sau nedeterminată, fără nicio notificare prealabilă.

Datele tale sunt confidenţiale şi nu intra în posesia unor terţe părţi pentru a fi folosite abuziv în alte scopuri.

3. Cum comand?

Dacă vrei să cumperi produse de pe site-ul shop.vforverde.ro trebuie să completezi informaţiile solicitate prin formularul de înregistrare pentru a facilita comanda şi plata acesteia. Aceste informaţii sunt necesare pentru procesarea corectă şi eficientă a comenzii. Informaţiile personale nu sunt transferate către alte terţe părţi. Foarte importanta este acuratețea adresei de livrare, pentru facturare și livrarea fizica a produsului.

Pentru a te inregistra pe site ai nevoie de un „user name” si o „parola”. Accesul pe site și consecințele oricărei activitați desfășurate prin folosirea parolei reprezintă responsabilitatea ta în mod integral. În cazul în care ți-ai schimbat adresa de e-mail, parola sau ai uitat-o, te rugăm anunță-ne și noi îți furnizam o parolă nouă.
În cazul în care sesizezi activități desfășurate sub datele tale de identificare, dar care nu îți aparțin, anunță-ne de urgență!

Operarea comenzii nu o putem realiza decât după înregistrarea ta.
Toate comenzile sunt confirmate telefonic. Dupa finalizarea comenzii unul dintre reprezentantii V for Verde SHOP te contacteaza pentru a confirma comanda.
Ne rezervăm dreptul de a refuza comenzile care ridică suspiciuni, cum ar fi un număr foarte mare de produse, informațiile de logare sunt incomplete sau care nu au putut fi verificate, adresa de livrarea neconfirmată, etc.

4. Modalitati de plata si transport
Tinand cont ca produsele noastre vin de la mai multi furnizori, e posibil ca taxele de transport si perioada de livrare sa fie diferite in functie de furnizor. Sunteti informati de aceste lucruri atunci cand sunteti contactati pentru confirmarea comenzii.
Modalitatea de plata pe care o punem la dispozitie este plata prin ramburs, iar modalitatea de transport oferita este cea prin Curier Rapid.

5. Perioada de livrare
Timpul in care comanda este livrata poate sa difere in functie de furnizorul de la care ati achizitionat produsul. Perioada standard de livrare a produsului este de maxim 5 zile lucratoare.

6. Retur
Daca apar probleme legate de livrarea coletelor sau de buna functionare a unui produs, noi incercam sa remediem situatia, insa returul sau schimbarea produselor tine de fiecare furnizor in parte.

IMPORTANT!
Puteti solicita returul de produse in situatia in care produsele nu sunt conform specificatiilor de pe site, daca articolul comandat are vicii de productie sau au fost livrate alte produse decat cele comandate. In acest caz, costurile de retur si de transport sunt suportate de furnizorii de la care s-a facut livrarea.

Se accepta numai returul produselor in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de documentele originale. Deteriorarea produselor returnate duce la refuzarea returului.

7. Reclamaţii

Pentru orice tip de reclamaţii, te rugam să ne contactezi la adresa de email: shop@vforverde.ro. Te asigurăm că echipa VforVerde.ro face tot posibilul să rezolve în cel mai scurt timp posibil reclamaţiile tale.

8. Drepturi de autor

Design-ul, textele, grafica, structura şi toate informaţiile de pe site-ul shop.vforverde.ro sunt proprietatea exclusivă a VforVerde.ro si a partenerilor sai.
Orice încercare de a copia, reproduce, republica, transfera date, afişa, distribui, vinde sau modifica din conţinutul, datele, informaţiile şi materialele găsite pe site-ul nostru este strict interzisă fără acordul scris al reprezentantului VforVerde.ro.

9. Protectia datelor cu caracter personal
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC Elan Agency SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este procesarea comenzilor si dorinta de a va aduce la cunostiinta modificarile din cadrul serviciilor noastre si eventualele servicii noi pe care le oferim noi sau furnizorii nostri. Sunteţi/nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru realizarea documentelor de facturare. Refuzul dvs. determină neprocesarea / anularea comenzii.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari SC Elan Agency SRL.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la shop@vforverde.ro. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Observaţie:
*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu; 
*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

Disclaimer V for Verde Shop
V for Verde Shop nu este un producator, este o platforma de promovare si comenzi, care aduce mai aproape de voi o diversitate de produse bio si eco deco de la producatori romani.
Caracteristicile produselor care se gasesc pe Shop-ul V for Verde sunt recomandate de colaboratorii nostri, producatori locali romani.
Facem periodic verificari si testam toate produsele care ajung la noi, in shop-ul online, dar garantia respectarii compozitiei, termenului de valabilitate si ingredientelor apartine strict producatorilor acestora.
Prin achizitionarea unor produse de pe Shop-ul V for Verde, relatia legala se stabileste direct intre client si intre producatorul respectiv (mentionat la fiecare produs in parte).
Niciun continut transmis catre client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic etc.) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea shop-ului V for Verde.
Acest site poate contine link-uri catre alte site-uri care nu se afla sub controlul nostru direct si nu sunt mentinute de catre noi. Link-urile catre orice terta parte sunt asigurate numai in scop informativ. Nu suntem responsabili pentru continutul acelor site-uri si pentru orice problema cauzata de folosirea acelui continut.
Informatiile si produsele publicate pe acest site se pot schimba fara o anuntare prealabila.